TRABZON TONYA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Coşkuyla kutlandı

Yeni öğretim yılı törenle başladı. İlköğretim Haftası kutlama töreni Karaağaçlı İlk ve Ortaokulu’nda yapıldı. 
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Coşkuyla kutlandı

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlköğretim Haftası kutlama törenine Belediye Başkanı Osman BEŞEL, Garnizon Komutanı Süleyman YILDIR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ziya DURMUŞ ve okul müdürleri katıldı.

Türkçe Öğretmeni Züleyha ULUDUZ’ün yönetiminde düzenlenen törende konuşan Karaağaçlı İlk/ortaokulu müdürü Muhammet İkinci, okullarının tarihçesini anlattıktan sonra, “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içindeyiz. Eğitilmemiş toplumlar uygar olamazlar, gelişemezler, ayakta duramazlar.” dedi.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerin yer aldığı kutlama programı sırasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ziya Durmuş: “En pahalı yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsan da diğer canlılar gibi dünyaya bazı bilgilerle donanımlı olarak gelmez. Eğitime ve öğretime ihtiyacı vardır. İlçemizde eğitim seviyesini artırmak için herkesin katkısını alarak Tonya’mızı, İlimizin eğitim düzeyi en iyi ilçeleri arasına yükseltmek hedefimizdir.” dedi.

Öğrencilerin hazırladığı çeşitli etkinlikler sergilendi. Törenin sonunda sekizinci sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan öğrencileri çiçeklerle karşıladı.

.................................

 

 

Kalınçam Caddesi Hükümet Konağı Ek Binası 2. Kat 61500 Tonya Trabzon / TÜRKİYE - (462) 881 2481

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.